Părerile clienților noștri

Recenzii

5
Autor Recenzie Autor Recenzie
Eugen Golici

Recomand. Medic dedicat, foarte bine pregătit. Am fost supus unei operații de extragere și 6 implanturi, de care sincer am avut o teamă, totul a decurs perfect, fără dureri, nici după terminarea efectului anestezicului.

Autor Recenzie Autor Recenzie
Anca Beică

Își merită numele, în cazul meu mi s-au rezolvat cu succes atât problemele de la dinții arcadei superioare cât și aspectul lor neuniform dat de un incisiv în plus. Mulțumesc din suflet pentru calitatea actului medical dar și pentru atitudinea caldă de care m-am bucurat de fiecare dată.

Autor Recenzie Autor Recenzie
Dinu Dacian

Foarte multumit de serviciile oferite de Bestdent. Mi-am gasit cabinetul preferat!

Autor Recenzie Autor Recenzie
Stelian Martin

Cel mai bun medic întâlnit de mine.

Autor Recenzie Autor Recenzie
Krafft Daniela

De foarte mult timp mi-am făcut mereu dantura la domnul doctor Panescu și de fiecare dată am fost super mulțumită! Lucrează foarte rapid, igienic, frumos și mai ales calitativ dar și prețuri foarte bune! Urmează să merg pentru implanturi și nu am nici o teamă știind că merg la un medic profesionist. Mulțumesc frumos domnului doctor dar și echipei cu care lucrează, niște oameni extraordinari!

Autor Recenzie Autor Recenzie
Victorița Bratu

Recomand cu toată încrederea, servicii de foarte bună calitate, lucrări și tratamente făcute cu simț de răspundere și profesionalism, respect față de pacienți. Mă bucur de serviciile oferite de domnul dr. Silviu Pănescu de peste 15 ani. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine cât și pentru familia mea.

Autor Recenzie Autor Recenzie
Andreea Elena

Toată dantura făcută în mai puțin de 1 lună ! Rezultatul este de poveste. O echipă cu un profesionalism aparte ! Vă mulțumesc

Autor Recenzie Autor Recenzie
Olimpia Teodora

O experiență plăcută!! Îl cunosc pe Domnul doctor de când fiica mea a foat minoră! Este medicul medu stomatolog și sunt extrem de mulțumită! Acesta este și motivul pentru care de fiecare dată când voi avea probleme dentare, voi solicită ajutorul Domnului Doctor!!

Recenzii Google Recenzii Facebook

Date de contact

Prezenți și în Social Media