ESTETICĂ DENTARĂ
Un zâmbet cât mai frumos și natural

Estetică dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos, natural și pe termen lung. Conform studilor, 89% dintre pacienții care au ales tratamente de estetică dentară și-au îmbunătățit stima de sine și cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi.

Estetica dentară se ocupă de înfrumusețarea danturii și de funcționalitatea corectă a acesteia. Include o serie largă de tehnici și tratamente, inclusiv tratamente din alte ramuri ale stomatologiei, precum ortodonție, implantologie, protetică sau albirea dentară.

Prin estetica dentară îți poți albii dinți, poți alege fațete sau coroane dentare, încrustații sau aparate dentare. Soluții există, toate sunt adresate pacienților ce își doresc să își îmbunătățească stimă de sine, să își redea zâmbetul pe buze și să își armonizeze fața.

SERVICII OFERITE

 • fațete dentare;
 • coroane dentare;
 • incrustații dentare;
 • aparate dentare;
 • punte dentară;
 • albire dentară;
Servicii estetică dentară

IMPERFECȚIUNI CORECTATE

 • spații între dinți sau înghesuiri interdentare;
 • traumatisme dentare;
 • dinți asimetrici;
 • dizarmonie facială;
 • dinți cu culoare inestetică;
Soluții estetică dentară

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1.Ce este estetica dentară?

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului estetic al dinților și zâmbetului.

Opțiunile includ albirea dentară, fațetele dentare, coroanele dentare estetice, tratamentele ortodontice și restaurările dentare cu materiale estetice.

Albirea dentară este un procedeu prin care se utilizează substanțe chimice pentru a îndepărta petele și decolorările de pe dinți, oferind un zâmbet mai strălucitor.

Fațetele dentare sunt foițe subțiri de ceramică aplicate pe suprafața dinților pentru a corecta probleme estetice precum decolorările, forma inestetică sau spațiile dintre dinți.

Coroanele dentare estetice, realizate din materiale precum ceramică sau zirconiu, oferă o soluție estetică pentru restaurarea dinților afectați de carii sau leziuni.

Tratamentele ortodontice, cum ar fi aparatele dentare sau aliniatoarele invizibile, corectează poziționarea dinților, îmbunătățind estetica zâmbetului și funcționalitatea dentară.

Da, există opțiuni precum aliniatoarele invizibile (de exemplu, Invisalign) care oferă o alternativă discretă și eficientă la aparatele dentare tradiționale.

Estetica dinților din față este crucială pentru un zâmbet atractiv. Forma, culoarea și alinierea dinților sunt aspecte cheie, iar opțiunile estetice pot fi discutate cu dentistul pentru a obține rezultate dorite.

Riscurile pot include sensibilitate temporară sau complicații în rare cazuri, în timp ce beneficiile includ îmbunătățirea esteticii, creșterea încrederei în sine și îmbunătățirea funcționalității dentare.

Poveștile vizuale ale cazurilor noastre - înainte și după intervenții

Cazuri pacienți

Părerile clienților noștri despre experiența lor cu noi.

Recenzii pacienți

Recenzii

Date de contact

Prezenți și în Social Media