Stomatologie copii-Aparate dentare-Invisalign

Este foarte importatnt sa tratam din timp problemele dentare aparute la copii . Acestea se vor regasi si in dentitia definitiva daca nu sunt eliminate. Tot aici este bine sa mentionam ca sigilarile dentare aduc un mare plus de sanatate dintilor definitivi.De asemenea este important sa diagnosticam si sa tratam eruptiile vicioase,care pot duce la pozitii anormale ale dintilor. Acest lucru o facem cu ajutorul aparatelor dentare.

Ultilizarea acestor dispozitive este indicata incepand din jurul varstei de 8-12 ani. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Este bine sa se inceapa dupa cresterea dintilor definitivi, tocmai pentru ca elasticitatea osului aflat in crestere permite deplasarea si alinierea facila a dintilor.

Daca implementarea se face in jurul varstei mentionate, rezutatele sunt foarte bune. Se pot folosi aparatele dentare si la varste mai tarzii,dar cu rezultate mai greu de obtinut in timp.


Suntem singurul cabinet din Turnu Severin cu acreditare pentru aparatele dentare invizibile INVISALIGN!
webdesign by DowMedia
Ne gasiti
si pe:
facebook-squarephone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram