Despre implanturile dentare

Lipsa unuia, sau mai multor dinti poate avea urmari foarte neplacute, de la dificultati in masticatie, sau aspect fizionomic alterat, pana la afectari severe ale aparatului dento-maxilar. O situatie aparte o reprezinta edentatia totala(lipsa totala de dinti), care poate altera in foarte mare masura calitatea vietii pacientului.Pentru asemenea situatii, o solutie viabila de tratament o reprezinta implantele dentare. Acestea pot rezolva cu succes problemele legate de masticatie, fizionomie sau fonatie, aspecte care de foarte multe ori nu pot fi rezolvate cu protezele mobile.

Exista si categoria purtatorilor de proteze, care nu mai "stau" in cavitatea bucala. Aceasta problema poate fi rezolvata cu ajutorul implantelor de stabilizare a protezelor mobile, calitatea vietii acestor pacienti schimbandu-se radical prin aceasta procedura.O metoda aparte de tratament o reprezinta lucrarile "all-on-4",sau "all-on6",atunci cand se pot realiza,la edentatii totali,o lucrare fixa pe 4 sau 6 implante.
Implantele, confectionate fie din titan, fie din zirconiu, se introduc chirurgical in os, inlocuind practic radacinile dintilor absenti.

Medicul poate stabili, in urma unui consult si ale altor investigatii, daca puteti, sau nu, face un implant dentar.Daca sunteti clinic sanatos, fara boli cronice severe, aveti o igiena bucala buna, ideal nefumator, si evident daca situatia din cavitatea bucala a dumneavoastra permite, va numarati printre cei care pot primi un implant dentar.

Noi folosim cele mai apreciate sisteme de implante la nivel mondial, care ne-au permis sa rezolvam cu succes numeroase cazuri clinice, multumindu-ne si pe noi, si pacientii in egala masura.Va asteptam in cabinetul nostru pentru mai multe detalii, pentru a vedea ce inseamna un implant dentar, si in ce masura va poate schimba viata.

Implanturi dentare Turnu Severin.
Dr. Silviu Panescu
webdesign by DowMedia
Ne gasiti
si pe:
facebook-squarephone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram