• Implanturi dentare Severin

RECENZII

"O experiență plăcută!! Il cunosc pe Domnul doctor de când fiica mea a foat minoră! ESTE MEDICUL MEU STOMATOLOG,SI SUNT EXTREM DE MULTUMITĂ!! Acesta este și motivul pentru care de fiecare dată când voi avea probleme dentare, voi solicita ajutorul Domnului Doctor!!"
Olimpia Teodora

"O echipă excelentă! Un medic dedicat profesiei! Recomand din tot sufletul!"
Simona Colta

"Bestdent by Silviu Pănescu o echipă minunată care ma ajutat să îmi înving teama de a merge la stomatolog! Recomand cu tot dragul !! Am fost și sunt foarte mulțumită! Un medic specialist cu mâini de aur!
Georgiana Zaharia

"Un medic extraordinar, recomand cu încredere!"
Denisa Taroi

"Recomand cu toată încrederea, servicii de foarte bună calitate, lucrări și tratamente făcute cu simț de răspundere și profesionalism, respect față de pacienți. Mă bucur de serviciile oferite de dl. dr. Silviu Pănescu de peste 15 ani. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine cât și pentru familia mea."
Victorița Bratu

"De când am intrat în cabinetul dl. Dr. Silviu Pănescu am fost impresionată de modul în care am fost primită și mai ales de modul în care mi s-a prezentat și explicat planul de lucru. Dl. Dr Silviu Panescu a dat dovadă de un foarte înalt profesionalism în rezolvarea tuturor problemelor acordând prioritate maximă confortului și exigențelor mele."
Ele Salome

"Este cel mai bun doctor stomatolog la care am fost până acuma și nu ma durut nimic în timpul tratamentului. Recomand cu toată încrederea!"
Ionela Maga

"No pain, no stress! Felicitări!"
Alexandru Latea

"Lucrări de calitate, făcute cu simț de răspundere si profesionalism desăvârșit.
Mulțumim!"
Teo Dan

"Recomand cu încredere. Un medic excelent. profesionist și un cabinet pe măsură"
Cristian Cretescu

"O echipă deosebită! Vă recomand tuturor!"
Simona Cionac

MOTIVE SĂ NE ALEGI

MEDICI SPECIALIȘTI

TRATAMENTE
FARA DURERE

DOTARI MODERNE

STERILIZARE PERFORMANTĂ

webdesign by DowMedia
Ne gasiti
si pe:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram